Produžen pritvor Novosađaninu koji je izbo poznanika na Adamovićevom naselju

Novosađaninu M. D. (53) koji se sumnjiči da je u maju u napuštenoj kući na Adamovićevom naselju izbo poznanika J. U. (43) i naneo mu teške povrede, produžen je pritvor do 7. januara.
Produžen pritvor Novosađaninu koji je izbo poznanika na Adamovićevom naselju
Foto: 021.rs
Osumnjičeni se u pritvoru nalazi od hapšenja, 14. maja, zbog mogućnosti uticaja na svedoke i rizika da će ponoviti krivično delo, prenosi Dnevnik.
On se tereti za pokušaj ubistva i preti mu do 15 godina zatvora. 
Kako saznaje Dnevnik, protiv M. D. je podignuta optužnica, koja još uvek nije potvrđena.
 
Sukob se dogodio u kući u Ulici Tone Hadžića, gde su njih dvojica pili alkohol i u jednom trenutku se posvađali.
 
M. D. je potom oštrim predmetom više puta ubo oštećenog u grudni koš i abdomen. J. U. je, iako povređen, napustio taj objekat i otišao Ulicom cara Dušana ka Bulevaru cara Lazara, gde mu je ekipa Hitne pomoći ukazala pomoć.
  • Mali Čević

    13.12.2023 08:56
    Propo
    Šta se dešava sa onim slučajem od pre par godina sa Grbavice, gde je u tuči u kafiću, uz prisustvo mnogo očevidaca, lice izbolo nožem tri puta drugo lice, dok je ležalo bez svesti?
    Koliko je taj dobio zatvora, ili je to zataškano, zna li neko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika