Na novosadskom splavu pucao iz nelegalnog pištolja nakon sukoba sa obezbeđenjem

Novosadska policija uhapsila je N. M. (18) iz Bačke Palanke zbog izazivanja opšte opasnosti i nelegalnog oružja.
Na novosadskom splavu pucao iz nelegalnog pištolja nakon sukoba sa obezbeđenjem
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da je on, prošle godine, posle sukoba sa radnicima obezbeđenja na jednom novosadskom splavu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.
U pucnjavi niko nije povređen, a policija je na licu mesta pronašla nelegalni pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen za izvršenje krivičnog dela.
N. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. 
  • Milena

    13.12.2023 15:55
    Za sirenje nasilja od pre poznatih pocinitelja direktno su krivi advokati koji na pokvarene i lazne potvrde doktora i ostalih izvlace ovakve od kazni. Napravite spisak advokata vidjecete da su u dilu sa tuziocima, policijom i sve pohapsati. Oduzeti im svima imovinu i dati zrtvama nasilja koje prave budalama na sudu NS.
  • Gasa

    13.12.2023 15:12
    Pobrkani lončići
    Mnogi su ukazivali da će i dalje biti problem nelegalno oruzje, nakon predaje legalog. Sada su se prestupnici sa svojim arsenalom okuražili i postali jos agresivniji. Postupanje i kazne moraju biti žetoke, apeli i lepe reci vise ne rade.
  • Đorđe

    13.12.2023 15:10
    Efikasnost
    Posle godinu dana uhapsili revolveraša. Toliko im je bilo potrebno da provere širu rodbinu i prijatelje i kad su se uverili da se nikom zameriti neće priveli ga. Dalja sudbina mu je određena debljinom novčanika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika