Slovenac u Novom Sadu vozio u kontra smeru: Mora da plati 300.000 dinara

Novosadska policija je po nalogu Uprave saobraćajne policije, identifikovala i pronašla dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Slovenije.
Slovenac u Novom Sadu vozio u kontra smeru: Mora da plati 300.000 dinara
Foto: 021.rs
On je u Novom Sadu upravljao "folksvagenom" u suprotnom smeru na delu putu na kojem su kolovozne trake odvojene bankinama.
 
Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak nasilničke vožnje, policija je odmah reagovala i brzom akcijom u Beogradu pronašla vozača.
Dvadesetosmogodišnjak je u skraćenom postupku priveden sudiji Prekršajnog suda u Novom Sadu koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara i zabranu upravljanja automobilom na teritoriji Srbije u trajanju od 10 meseci.
Policija apeluje na građane da sa povećanom pažnjom upravljaju vozilima, kako bi se sprečile moguće saobraćajne nezgode sa teškim posledicama koje mogu da prouzrokuju ovakve nebezbedne situacije.
  • Realno

    20.12.2023 06:01
    zasluženo
    Ako već uspeš da se isključiš u pogrešnom smeru onda staneš, napraviš polukružno i vratiš se na tačku gde si se zeznuo, a ne da voziš dalje. Sasvim pošteno naplaćena kazna, ali čekam da je naplate i nekom domaćem prekršiocu.
  • Сеновић

    17.12.2023 12:04
    Могао је да се обрне назраг
  • Aleksandar

    16.12.2023 19:46
    A našim sinovima od tate i mame budžavana niko ne sme ništa, eeeee Srbijoooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika