Suđenje Novosađaninu za ubistvo vlasnika menjačnice nastavlja se 24. januara

Suđenje Novosađaninu B. J. (44) za ubistvo vlasnika menjačnice u Veterniku Jovana Janićijevića, biće nastavljeno 24. januara.
Suđenje Novosađaninu za ubistvo vlasnika menjačnice nastavlja se 24. januara
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, okrivljeni će na ovaj pretres biti sproveden iz Okružnog zatvora na Klisi jer mu je pritvor ponovo produžen i može da traje do 29. januara 2024. godine.
 
Okrivljeni je na početku suđenja izneo detaljnu odbranu i istakao da prihvata krivicu i da mu je žao što je ubio Janićijevića. 
Protiv njega je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu zbog teškog ubistva za koje je predviđena kazna zatvora od najmanje 10 godina do doživotnog zatvora.
 
On je uhapšen početkom februara na granici Austrije i Nemačke po međunarodnoj poternici.
Srbiji je izručen 19. marta od kada je u pritvoru zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, na to da će ometati postupak uticajem na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo, kao i zbog načina izvršenja krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti. 
 
Sumnja se da je on, 24. januara, oštrim predmetom usmrtio Janićijevića, čije je beživotno telo pronađeno na parkingu, u Ulici Nova 34, na Adicama.
 
Telo je pronađeno pored automobila, a obdukcija je pokazala da je zadobio 22 uboda.
  • Za Jovana

    18.12.2023 14:21
    Treba da dobije doživotnu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika