Mesec dana pritvora radnici za pokušaj ubistva vlasnice pekare u Novom Sadu

Viši sud odredio je pritvor do 30 dana za četrdesetogodišnji S. T. iz Futoga, osumnjičenu za pokušaj ubistva, 19. decembra, u jednoj pekari u Ulici Cara Dušana u Novom Sadu.
Mesec dana pritvora radnici za pokušaj ubistva vlasnice pekare u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U saopštenju Višeg javnog tužilaštva navodi se da je pritvor određen po njihovom predlogu nakon saslušanja osumnjičene.
VJT navodi da je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičene S. T. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju, za šta je zaprećena kazna zatvora u trajanju od pet do 15 godina.
Kaže se i da je dežurni javni tužilac izašao na lice mesta, gde je obavio uviđaj, naložio izuzimanje predmeta krivičnog dela, prikupljanje obaveštenja od građana i preduzeo i druge radnje u skladu sa zakonom, dok je osumnjičena bila u policijskom pritvoru do 48 sati.
 
VJT je saopštio da će preduzeti sve dokazne radnje tokom vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.
Podsećamo da je u utorak popodne, prema sumnjama, S. T, koja je radila u pekari, nasrnula na vlasnicu sa nožem i više puta je izbola nakon svađe, zbog, navodno, neisplaćenog novca.
 
Vlasnica je nakon zbrinjavanja u Kliničkom centru Vojvodine puštena na kućno lečenje.
  • pravda

    26.12.2023 09:24
    Nažalost u ovakvoj situaciji treba joj odličan advokat,veštačenje o smanjenoj uračunljivosti itd. Ali verovatno neće imati novca za sve to jer zbog nemaštine i muke je u ovoj situaciji.
  • Nada

    22.12.2023 13:55
    Radnici rade za pare
    Vlasnici firme nisu vlasmici nase duse !!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika