Ukrao najmanje 15 bicikala na Detelinari i u Starom gradu, deo dvotočkaša vraćen vlasnicima

L. Lj. (44) iz Novog Sada uhapšen je zbog najmanje petnaest krađa i teških krađa.
Ukrao najmanje 15 bicikala na Detelinari i u Starom gradu, deo dvotočkaša vraćen vlasnicima
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on, na području Starog grada i Detelinare, ukrao najmanje petnaest bicikala koje je, zatim, kako se sumnja, prodavao na pijaci.
Policija je pronašla jedanaest bicikala koji će biti vraćeni vlasnicima.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Neda

    24.01.2024 21:52
    da li je isto ili je gore? hmm
    Kada malom gradjaninu koji se mukotrpnim radom bori za svoj dinar ukradete biciklo, to je gore nego kada bogatom ukradete skupoceni auto, ili milijarderu veliki dijamant. Najostrije bih osudio sve one koji kradu bicikla, upravo onako kao što milijarder osudi onoga ko mu ukrade dijamant.
  • Novi Sad

    24.01.2024 16:13
    Ja sam licno prijavio da po grbavici kradu biciklove cak sam im rekao i ko krade jel su se videli na video nadzoru.Ali ispostavilo se da su to navijaci Vojvodine i da njih policija ne dira..Oni po grbavici mogu da rade sta hoce.Stiti ih Vucevic direktno.E to je nasa drzava.Os Sonja Marinkovic i okolna dvorista su bukvalno njihove baze i tu rade sta hoce diluju drogu,kradu ,piju drogiraju se ma niko ih ne dira.
  • /

    24.01.2024 15:53
    /
    @-
    neka ima i cetiri bicikla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika