Futožanin koji je automobilom usmrtio stariju ženu želi da potpiše sporazum o priznanju

Krivični postupak protiv Futožanina D. B. (39) okrivljenog za nesreću u kojoj je prošle godine poginula starija žena nije pokrenut.
Futožanin koji je automobilom usmrtio stariju ženu želi da potpiše sporazum o priznanju
Foto: 021.rs

Pretres je odložen jer je najavljeno sklapanje sporazuma o priznanju krivice o kom će sud odlučiti 22. februara, javlja Dnevnik.

Prema optužnici, Futožanin je 24. marta prošle godine na raskrsnici na Novom naselju automobilom naleteo na ženu (84) na pešačkom prelazu. 

On je potom napustio mesto udesa. 
 
Međutim, dva sata kasnije je pronađen i uhapšen. Alkotestiranjem je, navodno, utvrđeno da je u organizmu imao alkohola, a bio je pozitivan i na psihoaktivnu supstancu.
  • Limburg

    26.01.2024 11:10
    Onaj sto je ubio Sabana je isto bio pijan i drogiran, pa je u nemackoj dobio skoro nikakvu kaznu.
  • čiča

    26.01.2024 10:02
    oživljavanje
    A jel će ta nagodba oživeti tu jadnu ženu?
  • Stif

    26.01.2024 09:15
    Sud se igra životima
    Tužilaštvo i sud ne pita oštećenu porodicu da li je saglasna sa sporazumom o ubistvu? Nije u pitanju nesrećan slučaj, nego drogiran i pijan. Kakva nagodba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika