Uhapšen radnik NIS-a: Ukrao skoro 25 tona sirove nafte

Dvojica muškaraca uhapšeni su zbog sumnje da su u okviru privrednog društva "NIS" ad Novi Sad, istakali i preprodavali sirovu naftu.
Uhapšen radnik NIS-a: Ukrao skoro 25 tona sirove nafte
Foto: 021.rs
Sumnjiče se da su istočili gotovo 25 tona nafte.
 
Kako navodi policija, uhapšeni su S.Ž. (49), zaposlen u tom privrednom društvu u Sabirno-otpremnoj stanici Zrenjanin, i G.B. (55), radnik privrednog društva "Gasco Oil" doo Beograd zbog sumnje da su u cisternu kojom je upravljao G.B. istočili 24.740 kilograma sirove nafte.
Na ovaj način osumnjičeni su dalje raspolagali sirovom naftom koju su protivpravno prisvojili. 
Uz krivične prijave za zloupotrebu poverenja u obavljanju privredne delatnosti i nedozvoljen promet akciznih proizvoda, privedeni su nadležnom tužilaštvu.
  • Дуле

    20.02.2024 23:29
    То је јавна тајна-то тамо раде СВИ.
  • Arkadije

    17.02.2024 18:27
    sitničari
    Pre dosta godina negde 1996 ili 97 je bila TV enisija TV Novog Sada. Uživo se javio radnik da je 25 vagona nestalo prerađenog goriva. Učesnici u emisiji su poručili radniku da prijavi nedostatak.Niti je radnik prijavio niti su rukovodioci pokrenuli postupak.
  • Pravednik

    16.02.2024 18:30
    Sektaši
    Hajde da samo oni kradu što mislite da im je nadimak sektaši ko god da radi u toj " firmi" neko proklija tu platu a neko prespava smenu! I svi krađu na koji god način hoćeš da li je to alkohol, ili nafta benzin..ma sektaši vrzino kolo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika