Novosađanin uhapšen zbog 735 grama marihuane

P. Đ. (25) iz Novog Sada uhapšen je zbog trgovine drogom.
Novosađanin uhapšen zbog 735 grama marihuane
Foto: Pixabay
Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana policija je pronašla 735 grama marihuane, digitalnu vagu i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.
On će biti priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Mhm

    21.02.2024 10:13
    Kvalitet neki, a?
  • rikipiki

    20.02.2024 21:29
    manipulacija
    Hapse za lekovitu konoplju, da se ne vidi da propuštaju heroin i kokain, na kome se mnogo više zaradjuje, a neki i umiru..!
  • српкиња

    20.02.2024 16:30
    српкиња
    Људима на пресудама пише - У име народа! Е па, не и у моје име да хапсите људе за марихуану или конопљу чије су разне сорте користили и наши преци вековима!!!!!!!!! Али када ју је зли амриканац 30-тих забранио, ми каснимо и даље пратимо тај глупи тренд! Васа Пелагић је још писао о добрибитима канабиса!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika