VIDEO: Zapaljena vozila u Lukijana Mušickog, priveden mladić

Piroman koji je već palio dostavno-teretna vozila ponovo je danas izazvao požare u Novom Sadu u Ulici Lukijana Mušickog, saznaje 021.rs.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je oko 15.30 časova u centru uhapsila dvadesetjednogodišnjeg mladića, koji odgovara opisu osobe koja je viđena kod vozila pre požara, ali za sada nema potvrde da je to osumnjičeni.
Prema nezvaničnim informacijama, oko 14.30 časova, vatrogascima je prijavljena paljevina jednog pikapa, dostavnog vozila, u Ulici Lukijana Mušickog.
 
Vatrogasci su stigli brzo, jer se nalaze u ulici pored, ali većeg posla nije bilo, jer su prolaznici već uspeli da zaustave širenje vatre.
 
Prema nezvaničnim informacijama, goreo je branik i zadnji deo vozila, međutim, vatra se nije proširila.
Kako 021.rs saznaje, skoro istovremeno, na jednom od obližnjih gradilišta primećena je i policiji dojavljena paljevina još jednog dostavnog vozila, takođe u Ulici Lukijana Mušickog.
 
 
Policija trenutno traga za osobom koja je počinila ova dela, a koja liči na istu osobu koja je odgovorna za događaje u ponedeljak.
 
Podsetimo, u ponedeljak 19. februara, tokom prepodneva, zapaljena su barem tri manja kombija i kamiona, a građani sumnjaju da je ista osoba odgovorna za sve paljevine.
 
Prvi požar dogodio se u 9 časova u Ulici Save Kovačevića, a zatim oko 9.30 časova, nedaleko odatle, na uglu Save Kovačevića i Felegi Tivadara, gde su građani gasili branike na dva kombija, a šteta je minimalna.
 
Takođe, nešto posle 11 časova, bio je požar i posle kružnog toka na Sentandrejskom putu.
 
Sumnja se da je požar izazvan manjim brenerom na vozilima.
 
S obzirom na to da su četiri požara, dva u Ulici Save Kovačevića i dva u Lukijana Mušickog, udaljeni tek nekoliko stotina metara, postoji velika mogućnost da sve radi piroman.
  • Дуле

    20.02.2024 23:27
    А нико не примећује бахато паркирана возила на тротоару
  • Stevica

    20.02.2024 18:16
    Boban
    Samo je jedan piroman drug Boban piroman....
  • Knjizno odobrenje

    20.02.2024 16:54
    V
    Vendeta u akciji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika