Ponovo produžen pritvor saučesniku u ubistvu muškarca u Zmaj Jovinoj

Dvedesetosmogodišnjem S.G, državljaninu Bosne i Hercegovine, koji se se tereti za saučesništvo u ubistvu 54-godišnjeg M. T. u stanu u centru Novog Sada, ponovo je produžen pritvor.
Ponovo produžen pritvor saučesniku u ubistvu muškarca u Zmaj Jovinoj
Foto: 021.rs
Kako Dnevnik saznaje u novosadskom Višem sudu, njemu je pritvor produžen do 22. aprila.
 
S. G. je uhapšen u jednom beogradskom parku nedugo nakon što je zločin otkriven, a na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu se branio ćutanjem.
Ubistvo se, podsećamo, dogodilo u Zmaj Jovinoj ulici 23. novembra, u stanu u pasažu u kojem je žrtva živela. 
 
Policija je uz asistenciju vatrogasaca i hitne pomoći, po pozivu rođaka, obila stan u kom je pronađeno telo M.T. sa više ubodnih rana. On se nekoliko dana nije javljao rodbini zbog čega je i pozvana policija da proveri da li je živ. 

Ubrzo je uhapšen S.G, čiji su tragovi pronađeni u stanu. Prvobitno se teretio kao počinilac ubistva, a onda je krivično delo promenjeno na saizvršilaštvo.

  • ex chapman

    27.02.2024 11:53
    saucesnik
    a za izvrsioca niko i ne pita?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika