Biciklista-nasilnik: Totalno pijan vozio dvotočkaš kroz Kovilj

Novosadska policija je u sredu iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 26 vozača i osam vozila, a zadržala trojicu vozača.
Biciklista-nasilnik: Totalno pijan vozio dvotočkaš kroz Kovilj
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dvojica su zadržana zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja, od kojih je jedan upravljao vozilom pod dejstvom droge.
 
Jedan vozač se tereti za nasilničku vožnju, jer je u Kovilju vozio bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Novosadska policija je, takođe u sredu, na putevima u Južnobačkom okrugu, sankcionisala vozače zbog ukupno 737 prekršaja.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povređena. U istom periodu, ali u Novom Sadu, dogodile su se tri saobraćajne nezgode.
  • Миле Тротинет

    29.02.2024 15:42
    Није могуће само на селу ,по Новом Саду нико не дивља и није насилан на бициклу

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika