Novosađaninu 16 meseci zatvora jer je u dvorištu škole teško povredio ženu

Novosađanin M. P. (62) osuđen je na 16 meseci zatvora jer je u martu prošle godine u dvorištu Srednje tehinčke škole "Pavle Savić" pretukao ženu i naneo joj teške telesne povrede.
Novosađaninu 16 meseci zatvora jer je u dvorištu škole teško povredio ženu
Foto: 021.rs

Njemu su izrečene i mere obaveznog lečenja alkoholičara i zabrane prilaska oštećenoj. 

Njemu se zabranjuje pristup oštećenoj na udaljenosti manjoj od 50 metara i to pristup u protoru oko mesta stanovanja oštećene i mesta rada oštećene, kao i dalje uznemiravanje oštećene i svaka dalja komunikacija sa oštećenom.

Kako se navodi u saopštenju Osnovnog suda, on je 2. marta 2023. godine u dvorištu škole, na prostoru između zadnjeg ulaza u zgradu i objekta sportske sale u izgradnji, teško telesno povredio Novosđanku Lj. P. nakon kraće komunikacije sa njom.
 
Lj. P. je sa imovinsko-pravnim zahtevom upućena na parnicu.
  • Drns

    08.03.2024 11:42
    Samo?!
    Ni godinu i po dana zatvora za nanošenje teških telesnih povreda. Pitam se koliko bi izrekli kaznu da je napao nekog sudiju ili tužioca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika