Odloženo suđenje za ubistvo vlasnika menjačnice u Veterniku: Okrivljeni imao zdravstvene tegobe

U Višem sudu u Novom Sadu za 8. april odloženo je suđenje B. J. (45), osumnjičenom da je na svirep i podmukao način, ubodima nožem ubio vlasnika menjačnice u Veterniku Jovana Janićijevića (46).
Odloženo suđenje za ubistvo vlasnika menjačnice u Veterniku: Okrivljeni imao zdravstvene tegobe
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, suđenje je odloženo jer se osumnjičeni pre dovođenja u sud žalio na zdravstvene probleme. Na pregledu u ambulanti Okružnog zatvora na Klisi utvrđeno je da ima visok pritisak i da nije sposoban da prisustvuje ročištu.
On se tereti da je 24. januara prošle godine, u večernjim časovima, na Adicama, na početku Ulice Nova 34, ubio vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića, a potom pobegao. 
 
Uhapšen je 2. februara 2023. godine na granici Austrije i Nemačke po međunarodnoj poternici Srbije, a 19. marta izručen našoj zemlji i od tada se nalazi u pritvoru koji mu je poslednji put produžen do 29. marta.
Okrivljeni je, kako je na suđenju sam ispričao, nakon zločina uzeo 51.000 evra, skinuo krvavu odeću, obrisao se vlažnim maramicama i garderobu bacio u prvi kontejner. Sutradan je, kako je naveo, iznajmio automobil i preko Mađarske otišao u Austriju.
 
Na početku suđenja je izneo detaljnu odbranu i istakao da prihvata krivicu i da mu je žao što je ubio Janićijevića.
  • Kika

    17.03.2024 12:22
    Zna se
    Šta radi advokatska mafija.
  • Igor Arsenovic

    17.03.2024 09:46
    Niska ulica 21, Zrenjanin
    Sve advokate koji sa laznim doktorskim potvrdama ovako zamajavaju posten narod i sud i odlazu rocista koja naplate 9800 dinara iako znaju unapred da ce biti odlozeno ne jave strankama nego moramo da putujemo cak iz insotranstva da bi nam to rekli u hodniku suda. Kaznjavati ovakve advokate koji brane kriminalce na perfidan neetican nacin. Dali su zakletvu da ce postovati juristiku i moral. Sramota ima pravo komora kad pravi crnu listu advokata i disciplinski kaznjava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika