U Sremskoj Kamenici izgoreo objekat uzbunjivačice iz EPS-a Nataši Prišić, sumnja da je zapaljen

Objekat koji je koristila uzbunjivačica iz Elektroprivrede Srbije Nataša Prišić, izgoreo je jutros u Sremskoj Kamenici, u Slavujevoj ulici.
Kako nezvanično saznaje 021.rs, požar su ugasili vatrogasci, ali je veći deo objekta izgoreo dok su oni stigli.
 
Potpuno su izgoreli kamp prikolica, pomoćni objekat, a u toku je uviđaj kako bi se utvrdilo šta se dogodilo.
 
U međuvremenu, na internetu se pojavio snimak koji je napravila Nataša Prišić dok su vatrogasci još gasili vatru, u kojem ona proziva vlast za paljenje kuće.

"Da li je ovo put kojim Srbija treba da ide... Sramote jedne kriminalne... Je l' ovo Srbija Vučiću? Da li je ovo Srbija? Da mi palite kuću", upitala je Prišić u snimku u kom je iznela niz imena na koja sumnja.
Podsetimo, Nataša Prišić je pre dve godine postala poznata široj javnosti kada je iznela navode o malverzacijama u EPS-u, o kojima je svedočila kao radnica Sektora za unutrašnju kontrolu i bezbednost.
 
Ona je godinama radila u Elektrovojvodini i ispričala je kako su se nepravilnosti dešavale pretežno u Novom Sadu. Prema njenim navodima, kontrola je naišla na ogromna krivična dela i zloupotrebe, kao što su storniranje računa i manipulisanje stanjima brojila zbog nedostatka očitavanja brojila i izostanka čitača na terenu, što je dovodilo do oštećenja potrošača.
 
Takođe je iznela optužbe na račun rukovodstva EPS-a, posebno funkcionera SNS-a iz Novog Sada.
U međuvremenu, u maju prošle godine uhapšena je zbog izazivanja panike i nereda nakon što je slala e-mail na adrese više od 70 ambasada u kom je tvrdila da predsednik Srbije Aleksandar Vučić štiti kriminalce iz EPS-a.
 
Nataša Prišić je takođe u nekoliko navrata javno govorila o pritiscima koje doživljava, kao i o stalnim pretnjama i praćenju.
  • Zebra

    13.04.2024 23:09
    Ovakvo stanje u zemlji se neće samo rešiti!
  • Seka

    13.04.2024 13:46
    Prestanite sa zlom i nagadjanjima.
    021, dajte apel da se ljudima pomogne.
  • Mile ☘️

    13.04.2024 12:32
    Sada se tačno vidi koliko zaostajemo za Nemačkom. Devedeset godina. Ko misli da nije tako neka prelista istoriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika