Podignuta optužnica za pljačku menjačnice u Temerinu

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Z.P. (35) i B.I. (25) zbog oružane pljačke menjačnice u Temerinu 22. septembra prošle godine.
Oni se nalaze u pritvoru od hapšenja, a Dnevnik navodi da im je boravak iza rešetaka produžen poslednji put do 16. maja.
Oni se terete da su, po prethodnom dogovoru, preteći vatrenim oružjem, oteli od radnika menjačnice više od 1,5 miliona dinara.
 
Da im je pomogao u izvršenju ovog dela osumnjičen je R.D. (36), koji im je dao motor koji su dan kasnije zapalili u Gospođincima.
 
Podsetimo, naoružani i maskirani muškarci su 22. septembra, oko 20 sati, stigli motociklom do menjačnice u Temerinu, opljačkali je, a zatim pobegli ka Novom Sadu.
 
Snimak pljačke se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, a osumnjičeni su uhapšeni tek 11. oktobra.
 
Nakon privođenja i određivanja pritvora, R.D. je 1. decembra sklopio sporazum o priznanju krivičnog dela pomaganja učiniocu i osuđen je na kaznu kućnog zatvora s nanogvicom u trajanju od godinu dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika