Biciklista naleteo na pešaka na Detelinari, još šestoro povređeno u Kovilju, na Keju i na auto-putu

Novosadska Hitna pomoć je u ponedeljak popodne i uveče imala četiri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda.
Biciklista naleteo na pešaka na Detelinari, još šestoro povređeno u Kovilju, na Keju i na auto-putu
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je u ovim nezgodama povređeno sedam osoba.
U 17.39 časova je na auto-putu prema Subotici, kod Molove pumpe, sudarila su se dva vozila. Tom prilikom su povređena dva muškarca stara 67 godina.
 
Obojica su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
Drugi sudar je bio u 17.50 časova na uglu ulica Ive Lole Ribara i Kralja Petra u Kovilju. U sudaru dva vozila povređena su dva muškarca stara 49 i 39 godina. Hitna pomoć ih je nakon ukazane prve pomoći prevezla u Urgentni centar.
 
Hitna je intervenisala i u 19.36 časova na Hadži Ruvimovoj, kod broja 48, gde je biciklista oborio pešakinju staru 73 godine. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezena na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Četvrta nezgoda je bila u 23.25 časova na Keju žrtava racije, kod broja 6, gde su se sudarila dva vozila. U ovoj nezgodi su povređena dvojica muškaraca starih 31 i 20 godina. Obojica su u svesnom stanju prevezeni na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 

Teme

udes
  • @Bole

    02.05.2024 15:31
    naravno
    Naravno da postoji, ali isto tako NE POSTOJI SVESNOST PESAKA kad god prelaze biciklisticku, a cesto i kad prelaze zebru!
  • Bole

    30.04.2024 17:55
    Koliko ja vidim kod Hadži Ruvimove 48 postoji biciklistička staza. Ako je gospođa šetala po njoj onda nije biciklista "napeteo" na nju, nego mu je ona izletela na put.
  • Gordana

    30.04.2024 10:39
    Zakon
    Da li će ovaj put biti kažnjeni drsko ponašanje biciklista ili su za sve krivi pešaci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika