Muškarac povređen u tuči na Telepu: U svesnom stanju prevezen u Urgentni

Muškarac star 33 godine povređen je danas oko podne u tuči na Telepu.
Muškarac povređen u tuči na Telepu: U svesnom stanju prevezen u Urgentni
Foto: 021.rs

 

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, njihova lekarska ekipa intervenisala je u 12.19 časova u Kotorskoj ulici, ispred broja 6.

Na li mesta zbrinut je povređeni 33-ogodišnji muškarac. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Prema nezvaničnim informacijama, fizičkom obračunu prethodila je svađa. Bilo je više učesnika sukoba, ali nije poznat uzrok svađe. Jedan od napadača navodno je pogodio automobil betonskim blokom, a potom je metalnom šipkom udario vozača.
 
Policija se za sada nije oglašavala u vezi sa ovim incidentom.

Teme

tuča
  • Bmv

    07.05.2024 15:05
    Inače kako čujem od poznanika lik je vrlo agresivan ,glumata velikosrbina i navodno radi u Biblioteci Matice srpske.
  • Nataša

    06.05.2024 15:17
    Apsolutno
    se slažem sa Ivanovim mišljenjem da je to klasičan pokušaj ubistva i da tako treba kvalifikovati delo. Čovek oko 50-tak godina, šipkom tri puta udara momka. Pitanje"Šta će mu šipka, zašto je krenuo šipkom na momka, koji ne bi ni mrava zgazio?".
  • Ssy

    06.05.2024 07:12
    Nebeski narod
    Neki svetosavci proslavljaju Uskrs na neobičan način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika