U stanu u Novom Sadu držao drogu, uhapšen osumnjičeni zbog nelegalne trgovine narkoticima

Novosadska policija uhapsila je M. M. (49) iz Žablja zbog nedozvoljene prodaje i posedovanja narkotika i municije.
U stanu u Novom Sadu držao drogu, uhapšen osumnjičeni zbog nelegalne trgovine narkoticima
Foto: 021.rs
U saopštenju se navodi da je pretresom prostorija koje osumnjičeni koristi u Novom Sadu, policija pronašla marihuanu, amfetamin, digitalnu vagu, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i šest patrona za lovačku pušku.
Sumnja se da je, prethodno, M. M. prodao marihuanu koja je pronađena kod četrdesetpetogodišnjaka iz Futoga.
Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
Policija je navela i da će protiv četrdesetpodogodišnjaka iz Futoga kod kojeg je pronađena marihuana biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.
  • Jole

    24.05.2024 13:03
    paradoks
    Kada neko kritikuje kriminal, npr. kokain u urinu, zasto bilo ko ima potrebu da lupi minus? Kako izgleda covek koji kritikuje kritiku kriminala? Ili je svaka tema vezana za kriminal blizak vlasti zabranjena? Da se razumemo - ovakvih i onakvih ima i u vlasti i u opoziciji, ali odakle poriv da se slepo brani bilo koji i bilo ciji kriminalac? Za tako nesto moralni kompas mora biti jako razdesen. Ili je sendvic ukusan... Kako god, prepoznace se ljudi bez karaktera.
  • Saveta

    24.05.2024 10:06
    Najbolje je imati kokain u urinu za svaki slucaj da vas zaustave
  • ex chapman

    24.05.2024 09:33
    a kokain
    u urinu? nista?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika