Optužnica protiv Novosađanina koji je kod Higijenskog ubodima nožem ubio muškarca

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv B. F. (48) zbog sumnje da je u napuštenoj kući u Ulici Ruđera Boškovića sa više uboda nožem ubio N. N. (38).
Optužnica protiv Novosađanina koji je kod Higijenskog ubodima nožem ubio muškarca
Foto: 021.rs
On je, kako piše Dnevnik, 20. novembra prošle godine došao u policijsku stanicu u Ulici Pavla Papa i rekao da je izbo čoveka.
 
Policija je odmah potom otišla na lice mesta, gde je zatekla beživotno telo tridesetosmogodišnjaka, a kod B. F. je pronađen nož sa tragovima krvi.
Zločinu je prethodio sukob dvojice muškaraca, a prema nezvaničnim saznanjima, postoji očevidac koji je u trenutku kritičnog događaja bio sa žrtvom i osumnjičenim.
 
"Naredbom o sprovođenju istrage, osumnjičenom se stavlja na teret da je 20. novembra u Novom Sadu, u napuštenom objektu u Ulici Ruđera Boškovića bb lišio života oštećenog N. N. iz Novog Sada, na način što mu je nožem zadao 31 ubodnu ranu u predelu grudnog koša, leđa i desne butine, od kojih je oštećeni preminuo na licu mesta", saopštilo je novosadsko Više javno tužilaštvo nakon zločina.
Tereti se za teško ubistvo za šta bi mogao dobiti najmanje deset godina zatvora ili doživotnu robiju.
 
Inače, osumnjičeni se od hapšenja nalazi u pritvoru, koji mu je poslednji put produžen do 8. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika