Četiri predstave na onlajn repertoaru Srpskog narodnog pozorišta

Srpsko narodno pozorište priprema još četiri predstave u svom onlajn repertoaru za naredne dane.
Četiri predstave na onlajn repertoaru Srpskog narodnog pozorišta
Foto: SNP
U utorak, 12. maja, gledaoci će imati priliku da na Fejsbuk stranici i zvaničnom sajtu SNP od 14 časova pogledaju predstavu "Tri lica samoće", reditelja Filipa Markovinovića, a u koprodukciji Srpskog narodnog pozorišta i Bitef teatra. Predstava traje oko sat i 20 minuta.
 
U četvrtak, 14. maja, gledaoce očekuju "Anika i njena vremena" Ane Đorđević, a inspirisano pripovetkama Ive Andrića. Predstava u koprodukciji SNP i BEO ART traje oko sat i 20 minuta.
 
U subotu, 16. maja onlajn će se igrati balet u dva čina "Grk zorba" Mikisa Teodorakisa. U okviru dva sata ovog izvođenja biće jedna pauza.
 
U ponedeljak, 18. maja očekuje vas predstava "Požar. Laundž/Kontrast ili tamo gde smo ostali" Mie Knežević i Momčila Miljkovića.  Svojevrsni spomenik o suviše rano i tragično ugašenim mladim životima. Predstava traje dva sata i 20 minuta, sa jednom pauzom.
 
Sve predstave dostupne su na sajtu i Fejsbuk stranici SNP od 14 časova. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura