Muzej Vojvodine od sledećeg utorka otvoren za posetioce

Muzej Vojvodine od utorka, 19. maja, posle gotovo dva meseca pauze zbog epidemije virusa korona, otvara svoja vrata za posetioce.
Muzej Vojvodine od sledećeg utorka otvoren za posetioce
Foto: 021.rs
Svi zaintersovani će ponovo moći direktno da uživaju u stalnim postavkama Muzeja na kojima je predstavljena prošlost Vojvodine od praistorije do sredine 19 veka; teritorija Vojvodine u Prvom i Drugom svetskom ratu i tematika prisajedinjenja Vojvodine Srbiji, ali i u tematskoj izložbi Dragan Radovanović (1949-2018).
 
"Uz sve mere zaštite: dezobarijeru, sredstva za dezinfekciju ruku, obaveznu upotrebu maski za posetioce, kustose i vodiče, kao i uz ograničen broj grupnih poseta od pet osoba na jednog kustosa/vodiča, vraćamo se uobičajenom ritmu rada", navode u Muzeju Vojvodine.
 
Grupne posete je, kao i do sada, potrebno najaviti na: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs, a preko iste adrese se mogu dobiti sve dodatne informacije.
 
Od srede, 20. maja, svakog dana u 17 časova biće organizovano i stručno vođenje kroz izložbu "Dragan Radovanović (1949-2018)" u interpretaciji istoričarke umetnosti Olivere Radovanović. Zbog ograničenog broja posetilaca u ovoj ustanovi kulture mole sve zainteresovane da se za stručno vođenje prijave na broj telefona 525-059, svakog radnog dana od 10 do 12 časova.
 
Radno vreme Muzeja ostaće nepromenjeno: utorak-petak od 9 do 19 sati, subota-nedelja od 10 do 18 sati.
 
Cene ulaznica su 200 dinara za odrasle, 150 dinara za penzionere/studente/đake; ulaz se ne naplaćuje za decu do sedam godina, kao i za osobe sa invaliditetom i njihove pratioce.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura