Upoznajte stalne postavke Muzeja Vojvodine uz kustose tokom juna

Muzej Vojvodine tokom juna organizuje besplatne ture sa vodičem kroz stalne postavke.
Upoznajte stalne postavke Muzeja Vojvodine uz kustose tokom juna
Foto: 021.rs
Obilasci kreću u 12 i u 17 časova.
 
Zbog ograničenog broja posetilaca, potrebno je prethodno se najaviti na elektronsku adresu Muzeja pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs. Najava treba da sadrži datum, vreme (12 ili 17 časova) i broj osoba koje dolaze.
 
Ture se organizuju utorkom, sredom i četvrtkom, a svakog od tih dana je upoznavanje jedne od tri stalne postavke Muzeja.
 
Utorkom: Vojvodina od paleolita do kraja 19. veka
 
Sredom: Muzej prisajedinjenja
 
Četvrtkom: Vojvodina u 20. veku
 
Početak svake ture je ispred zgrade Muzeja Vojvodine u Dunavskoj 35.
  • Branislava

    11.06.2020 07:23
    Pritisak vlasti
    Nije jasno kako mogu uposleni u Muzeju Vojvodine da rade pod ovakvim pritiskom Pokrajinske vlasti, Nametnuli im Muzej Prisajedinjenja Vojvodine, nametnuli im prethodnog direktora, sada imaju VD a danima vrse pritisak i namecu im zamenike, koji nisu zaposleni za stalno u Muzeju vojvodine niti dovoljno strucni. Dali se tamo sprovodi zakon ili naredbe tajkuna u Pokrajinskoj administraciji? Sta bi tek bilo, da se upetlja i Republicka kulturna oligarhija.
  • angelina

    04.06.2020 13:02
    Lepa vest
    Super, prijavicu se za utorak, prvo setnjica kroz centar sa drugaricom, pa uzivanje u basti Stare Dalmacije i onda taman od 17 h muzej :)
  • +384

    01.06.2020 22:12
    Muzej pljacke i ponizenja
    Eksponatima kojima se pljacka i iskoriscavaje Vojvodine od 1918 do danasnjeg dana lazno predstavljaju kao "prisajedinjenje" nije mesto u Muzeju Vojvodine. Srbijanci bi od silnih para koje su pokrali i odneli u BG (jer je ostatak Srbije podjednako bedan kao i 1918) mogli da podignu zgradu u obliku sajkace ili opanka, pa da unjoj smeste svoje "eksponate", a i danasnju marionetsku vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura