Korona odložila i Novosadsko muzičko leto

Novosadsko muzičko leto odloženo je zbog trenutne epidemiološke situacije.
Korona odložila i Novosadsko muzičko leto
Foto: MONS
Ova manifestacija u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada trebalo je ove godine da se održi od 31. jula do 9. avgusta. 
 
"Koncerti na otvorenom, koji daruju poseban štimung, brižljivi odabir renomiranih izvođača i ležerniji žanrovski koncept, bili su i ovaj put vodeće smernice u osmišljavanju ove poznate letnje manifestacije. Tako su pored umetničke, planirani i programi etno i džez muzike, a u izvođenju uglednih domaćih solista i ansambala.   Prostor koji smo ove godine odabrali za realizaciju naših sadržaja je divno dvorište Gimnazije 'Jovan Jovanović Zmaj'", navode u Muzičkoj omladini.
 
Kako su dalje istakli, čim se situacija s epidemijom virusa korona popravi, uz strogo poštovanje svih propisanih mera zaštite, biće određen novi termin održavanja manifestacije.
 
Do tada Muzička omladina poziva sve da prate njihovu Fejsbuk stranicu i Jutjub kanal, gde će, uz kratke komentare, objavljivati snimke nekih značajnih i lepih letnjih koncerata, koji su održani tokom prethodnih godina.
  • Mist

    23.07.2020 12:24
    Imst
    Nije korona odlozila, vec utakmice, svadbe, zurke i zbori!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura