Infant večeras otvaraju Kolja i "Ana Frank"

Internacionalni festival alternativnog i novog teatra, INFANT, počinje danas, 4. septembra, u 20 časova na otvorenom prostoru Kineske četvrti, nastupom glumca i muzičara Nikole Pejakovića Kolje.
Infant večeras otvaraju Kolja i "Ana Frank"
Foto: KCNS
Nakon koncerta, biće izvedena predstava "Ana Frank" Šabačkog pozorišta. 
 
U programu pod sloganom "Lična revolucija" publika će imati priliku da pogleda tri predstave u takmičarskoj selekciji, po izboru selektorke Sanje Krsmanović Tasić, kao i predstavu u čast nagrađenih. Festival se realizuje u okviru Kaleidoskopa kulture.
 
Publici će se predstaviti Šabačko pozorište sa predstavom "Ana Frank", teatar Mimart sa predstavom "Algoritam sna" i Bitef dens kompanija sa predstavom "Prostor za revoluciju", obe iz Beograda.
 
Predstava Srpskog narodnog pozorišta "Ko je ubio Dženis Džoplin?" biće izvedena u čast nagrađenih, a ovogodišnji članovi žirija su: direktor Sterijinog pozorja Miroslav Radonjić, reditelj Nikola Zavišić i dramaturg Milan Puzić.
 
Celokupan program ovogodišnjeg festivala biće održan na otvorenom prostoru u Kineskoj četvrti, a ulaz za sve programe je besplatan.
 
Publika u tom prostoru može pogledati i izložbu skulptura "Trasnformersi i Dinoboti" autora Danila Baletića.
 
Danilo Baletić za realizaciju svojih dela koristi odslužene industrijske materijale: metal i plastiku. Priča o transformersima krenula je 2012. godine. Izložba ukazuje na važnu poruku, transformaciji odbačenog u nešto korisno i lepo.
  • Komsha

    05.09.2020 08:30
    Budalastina...
    Stojimo napolju i cekamo.. Nema na internetu info, nema u kineskoj cetvrti info..
    Cujemo da se svirka cuje negde iza, a cekamo kao ovce ispred.. Mada ne moze niko ni da prodje iza
    Mogli su bar objaviti info gde se sta desava. Na infant sajtu nista, na njihovom fb nista. Ono svetlo ispred je bila ideja da nam zamazu oci da se ne guramo unutra...
    Muka i tuga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura