U oktobru u SNP-u drama, opera i balet

Drama, opera, balet i festival Nomus na programu su Srpskog narodnog pozorišta u oktobru.
U oktobru u SNP-u drama, opera i balet
Foto: 021.rs
Prva predstava prikazana ovog meseca je "Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi",  a repertoar se nastavlja nagrađivanom predstavom "Ko je ubio Dženis Džoplin" koja će se igrati na sceni "Pera Dobrinović" u subotu, 10. oktobra u podne. Na sceni "Pera Dobrinović" igraće se i "Čas Anatomije" i "Bura".
 
U četvrtak, 8. oktobra na sceni "Jovan Đorđević" biće izvedena opera "Boemi" pod vođstvom dirigenta Aleksandra Kojića. Posetioci SNP-a imaće priliku da gledaju i opere "Pesme slobode", "Seviljski berberin" i "Madam Baterflaj".
 
U oktobru će se održati i dva gala koncerta ansambla Baleta SNP-a povodom obeležavanja 70 godina baleta SNP-a.
 
Tri događaja biće održana u okviru festivala Nomus, a SNP će gostovati na festivalima i događajima u Šapcu, Kragujevcu, Beočinu, Irigu, Zaječaru, Vranju i Vršcu. 
 
Program sa detaljima pogledajte u foto galeriji. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura