"Idiot Prayer" Nika Kejva otvara Slobodnu zonu u Novom Sadu

Filmski festival "Slobodna zona" biće održan od 5. do 10. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, a festival će 5. novembra svečano otvoriti svetska bioskopska premijera filma "Idiot Prayer" u Kulturnom centru Novog Sada.
"Idiot Prayer" Nika Kejva otvara Slobodnu zonu u Novom Sadu
Foto: Slobodna zona
Muzički performans Nika Kejva snimljen je 19. juna 2020. neposredno posle ukidanja izolacije u Velikoj Britaniji sa minimalnom ekipom u potpuno praznoj dvorani palate Aleksandra, jednoj od omiljenih koncertnih lokacija u Londonu. 
 
"Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace" je deo trilogije koje čine filmovi "20.000 dana na zemlji" i "Još jednom s emocijom".
 
Ovogodišnje izdanje Filmskog festivala Slobodna zona biće održano tradicionalno u bioskopima, a kao novinu festival će koristiti online platformu KinoKauch preko koje će publika širom Srbije moći da prati filmski program festivala (www.kinokauch.com).
 
U Novom Sadu projekcije će biti održane u Kulturnom centru Novog Sada.
 
Karte za Svečano otvaranje mogu se kupiti od 22. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada. 
 
Otvaranje je zakazano za 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura