VIDEO Do sada neobjavljeni novosadski snimak Milana i Magi: Kako se pripremao album "Dum dum"

Zadužbina Milana Mladenovića objavila je do sada neobjavljeni video Milana Mladenovića i Margite Stefanović Magi napravljen za vreme snimanja albuma "Dum dum".
Ovaj album sniman je u proleće 1991. godine u Novom Sadu, a video prikazuje trenutke snimanja u Studiju M, kao i delić atmosfere zabeležen u hotelskoj sobi u pauzama snimanja.
 
"Dum dum" je šesti studijski album benda Ekatarina velika i odražava političku i društvenu klimu u Jugoslaviji početkom devedesetih. Smatra se najmračnijim albumom ove grupe.
 
Zadužbina Milana Mladenovića nedavno je objavila i kratki film o snimanju kultnog albuma "Angel's Breath" koji su 1994. godine snimili Milan Mladenović i Mitar Subotić Suba.
 
  • Kemp

    21.11.2020 14:20
    History
    Jbt. Autenticni snimci sa snimanja meni najdrazeg albuma . Remek delo. A poslednja stvar na snimku. .... Ti budan spavas listas snove kao stranice knjige. Jbt
  • 1234

    20.11.2020 16:14
    Sta biste sada rekli na sve ovo, divni, talentovani ljudi?
  • Kiki

    20.11.2020 15:00
    secam se .... Suba je bio producent, a cesto smo se sretali kod Dezea .... nazalost, svi pokojni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura