Novi gastronomski izazov Galerije Matice srpske: Kreirajte svoj recept na osnovu namirnica sa slika

Galerija Matice srpske pokrenula je novi umetničko-gastronomski izazov pod nazivom "Ukus umetnosti", a koji će trajati tokom decembra i januara na društvenim mrežama Galerije.
Svake sedmice dobićete izazov u vidu umetničkog dela na kojem je prikazana hrana - a na vama je da na osnovu sastojaka i namirnice kreirate recept.
 
Tokom ove nedelje, od 30. novembra do 6. decembra, inspiraciju za kulinarski recept pronađite na slici Milana Konjovića "Lukac, karirana salveta" iz 1951. godine, a već od sledeće nedelje tu će biti novo delo. 
 
"Polazeći od sastojaka na slici, kreirajte ili se prisetite vašeg omiljenog recepta. Kako bismo zajedno otkrili ukus umetnosti, podelite sa nama vaš recept u komentaru objave Ukus umetnosti na fejsbuk stranici ili instagram profilu Galerije Matice srpske. Pronađite inspiraciju u umetničkim delima, oprobajte se u kreativnom izazovu #ukusumetnosti i podelite sa nama svoja iskustva", poručuju u Galeriji Matice srpske.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura