Kustoska vođenja do srede u Galeriji Matice srpske

Kustoska vođenja kroz stalnu postavku, ali i izložbu "Matrica. Monologija Danila Vuksanovića" održavaju se ovih dana u Galeriji Matice srpske, a večeras će autor aktuelne izložbe Danilo Vuksanović prirediti vođenje od 19 časova.
Sutra možete da poslušate kratku istoriju srpske umetnosti novog doba na vođenju Gorana Vujkova kroz Srpsku umetnost u 10 slika, sa početkom u 17 časova.
 
U nedelju u 17 časova kustoskinja Jelena Ognjanović upoznaće posetioce sa istorijom zabave i slobodnog vremena na vođenju Od balske dvorane do kafane.
 
Otkrićete priče o istoriji i ličnostima Novog Sada kroz umetnost i to na vođenju Ivane Rastović Ulice i lica Novog Sada, u utorak od 19 časova.
 
O umetnicama koje su ostavile neizbrisiv trag u srpskoj istoriji umetnosti saznaćete od Ivane Janjić na vođenju kroz Heroine srpskog slikarstva, u sredu od 19 časova.
 
Na kustoskim vođenjima je broj mesta ograničen, a zainteresovani posetioci mogu da se prijave OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura