VIDEO: Obojeni program objavljuje novu ploču "2021=41"

Novosadski sastav Obojeni program objavio je singl "Kuda ovaj čovek ide", kojim najavljuje ploču naziva "2021=41".
VIDEO: Obojeni program objavljuje novu ploču "2021=41"
Foto: YouTube (screenshot)
Jednačina iz naziva ploče pokazuje da 2021. obeležava 41 godinu od osnivanja sastava. "2021=41" izdaje se pod etiketom "Odličnog hrčka" i već može da se naruči onlajn. 
 
Na ploči se nalazi šest pesama, među kojima su "Kuda ovaj čovek ide" i "Ona samo pleše", koja je već deo koncertnog repertoara benda. U novembru prošle godine Obojeni program objavio je i singl "Jedini u maštu veruju".
 
 
Intervju sa frontmenom benda Branislavom Babićem Kebrom, u kojem govori o 40 godina sastava, novosadskoj umetničkoj sceni, dešavanjima na ovim prostorima u protekle četiri decenije, možete da pročitate na OVOM LINKU.
 
Obojeni program je jedan od najznačajnijih novotalasnih bendova Novog Sada i Jugoslavije. Do sada su objavili albume "Najvažnije je biti zdrav", "Ovaj zid stoji krivo", "Verujem ti jer smo isti", "Ili pet minuta ispred tebe", "Sva sreća general voli decu", "Ako nisam dobra, šta ćemo onda", "Da li je to čovek ili je mašina", "Kako to misliš: mi".
 
  • Ana

    28.04.2021 12:29
    ❤️
  • Analiticar

    27.04.2021 08:20
    Slusao pesm Kuda Ovaj Covek Ide
    Meni je to prilicno monotono,ceo zivo slusam rok muziku,iskreno mene bi bilo sramota da ovako nesto snimim i objavim
  • Ivan

    27.04.2021 06:13
    .
    Bravo,u SAD bi ovaj rang muzicara bili milioneri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura