VIDEO: Đoletovi Gospon tamburaši objavili "Sve bajke sveta", tekst pisala Beba Balašević

Gospon tamburaši, koji su proteklih godina snimali pesme i pratili na koncertima novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, objavili su pesmu "Sve bajke sveta".
Ovom pesmom se nastavila saradnja između tamburaša i porodice Balašević.
 
Tekst je pisala Jelena Beba Balašević, a u spotu glumi Jovana Balašević, ćerke kantautora.
 
"Sa Bebom Balašević smo godinama unazad već kao porodica i u jednom od naših porodičnih druženja došli smo na ideju da zajedno uradimo pesmu 'Sve bajke sveta'... Tekst i muziku uradila je Beba, aranžman smo radili svi zajedno, i nema ničeg lepšeg nego stvarati sa prijateljima u magičnoj atmosferi", objavili su ranije Gospon tamburaši.
 
  • Ja

    10.07.2021 08:28
    Imitacija dela
    jedinstvenog umetnika koji nam je obelezio zivote, pa makar bila i od njegovih najblizih, ipak je samo imitacija . Molim vas, napravite nesto svoje, originalno.
  • Bela

    10.07.2021 00:20
    Bajka
    Predivno !
  • KirkaYU

    09.07.2021 23:28
    ---
    Odličan tekst, potpis umetnika se jasno može pročitati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura