Poslednji poziv umetnicima za istraživačko putovanje u Japan

Poslednji ciklus konkursa za finansijsku podršku lokalnim umetnicima i kulturnim radnicima za putovanja u Japan, u okviru programa razmene "Kizuna", otvoren je do 31. avgusta.
Poslednji poziv umetnicima za istraživačko putovanje u Japan
Foto: Pixabay
Cilj konkursa je podsticanje internacionalizacije kulturne scene Novog Sada, povezivanje lokalnih radnika u kulturi i umetnika sa partnerima iz Japana. 
 
Ovo istraživačko putovanje u Japan donosi razvoj projekata saradnje, koji će biti realizovani 2022. godine, u okviru projekta "Novi Sad – Evropska prestonica kulture". Predlozi projektnih ideja treba da budu u skladu sa programskim lukovima i temama projekta.
 
"Kizuna" je najduži otvoreni konkrus Fondacije "Novi Sad - Evropska prestonica kulture". Počeo je u maju 2017. godine i završava se 31. avgusta 2021. godine. U tom periodu, bilo je 15 preseka, a grantove je dobilo 28 umetnika i radnika u kulturi.  
 
Zainteresovani, prijave sa pratećom dokumentacijom, mogu poslati na mejl international@ns2021.rs. Više informacija o Javnom konkursu u okviru programa razmene "Kizuna", potražite na sajtu Fondacije
 
Projekat se realizuje u saradnji sa organizacijom "EU - Japan Fest" iz Tokija. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura