Pozorišne radionice za mlade u KCNS

Kulturni centar Novog Sada ponovo organizuje pozorišne radionice za mlade, ovog puta na temu "Kako nastaje pozorišna predstava".
Pozorišne radionice za mlade u KCNS
Foto: Pixabay
Kroz rad na tekstu, mladi će imati priliku da se upoznaju s osnovama dramskog teksta, žanrovima i pravilima po kojima on funkcioniše, a zatim i sa zanimanjima radnika koji rade u pozorištu, ulogom reditelja, dramaturga, tehničkom podrškom i slično.
 
Ideja je da se nakon zamišljenih sedam radionica učesnici osposobe da samostalno izvedu predstavu prema tekstu na kom su radili.
 
Radionice će se održavati u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, Katolička porta 5, a namenjene su mladima uzrasta od 16 do 20 godina.
 
Radionice počinju 16. oktobra, održavaće se subotom u terminu 14–16 časova i trajaće do 28. novembra.
 
Prijave su u toku i možete se prijaviti slanjem imejla sa svojim podacima (ime, prezime, datum rođenja i kontakt telefon) na imejl scenskaredakcija.kcns@gmail.com.
 
Svi prisutni su u obavezi da nose masku i drže propisanu distancu tokom radionica, a na ulazu će se meriti temperatura i dezinfikovati ruke.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura