FOTO: Novosadski novinari pevali karaoke

Ekipa Radio-televizije Vojvodine u vođstvu je posle prvog kola, prvog takmičenja Karaoke lige medija, koje je održano u petak uveče u Radio kafeu, u organizaciji Radija 021.

Žiri u sastavu: Bogomir Mijatović (muzički urednik na RTV), Mirjana Draganić (pevačica grupe "Mila Ćopezo") i Goran Biševac-Biške (frontmen benda "Pero Deformero") imao je veoma nezavidan zadatak, budući da su se mediji sjajno pripremili za takmičenje u pevanju, koje je u pojedinim momentima zvučalo kao audicija za izbor novih muzičkih zvezda.

Osim što novinare, urednike, voditelje, pa i članove upravnih odbora medija krasi dobar glas i dobra koreografija, krasi ih i sjajan sportski duh. Naime, iako mnogi misle da se novinari ne drže dovoljno zajedno, da su sujetni i da se ne vole baš mnogo, novosadski mediji su pokazali upravo suprotno, fer plej, pozitivan duh i odlično navijanje i podršku za kolege.

Tim RTV-a u sastavu: Predrag Novković, Tamara Ciceri, Dušan Majkić, Maja Dragić (kapiten) i Nataša Krstin, uzeo je najviše bodova u dva kruga, u kojima su izveli pesme ''Jabuke i vino'' (Zana) i ''Mili moj'' (Severina). Posle prvog kola, u stopu ih prate ekipe ''Blic i 24 sata'' i ''IN radio i RES media'', a i ostalih devet timova pokazalo se sjajno i bodovna razlika je mala, pa se očekuje će do kraja Karaoke lige medija biti neizvesno ko će osvojiti prva mesta i vredne nagrade.

Prve večeri Karaoke lige, mediji su birali svog favorita, a najviše glasova za svoju izvedbu je dobila ekipa Novosadske televizije, kojoj je uručen vaučer za tortu kao nagradu.

Sedma sila će pevati i u narednih pet meseci. Prvo sledeće takmičenje u Radio kafeu je na programu 3. decembra, a Radio 021 kao organizator će se potruditi za nova iznenađenja. Karaoke liga medija će preskočiti januar, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, a zatim se pevanje nastavlja već u februaru.

Posle martovskog kola, prvih osam, od 11 timova koji se takmiče, ući će u četvrtfinale, a četvrtfinalni, polufinalni i finalni susreti su zakazani za april, kada će Novi Sad dobiti najbolju pevačku redakciju u gradu.

Tabela ekipa posle prvog takmičenja, sa brojem bodova, glasi ovako: RTV - 68, Blic i 24 sata - 56, IN Radio i RES media - 54, Radio 021 - 51, Radio 5 - 47, Dnevnik - 46, AS Radio - 41, Radio Sajam - 37, Novosadska televizija - 28, Nacionalni građanski - 19, TV Sajam Infonet - 15.

  • gaga

    13.12.2010 13:39
    nije prvo takmicenje
    Eh, da ste vi zivi i zdravi, ima nas koji malo duze pamtimo. Prvo takmicenje medija bilo je devedesetih godina,ne secam se tacno godine..... Organizovao ga je, nazalost zatvoreni PAN RADIO.Samo istine radi!
  • Dusan

    09.11.2010 23:27
    Vidim da je bilo i nekoliko dobrih plavusa. Pa sta ako nisu k'o Branikica Stankovic? :)
    Mora da je bio super provod.
  • Kamika

    09.11.2010 19:00
    auujeee
    kakvi komentari....pa u cemu je problem...sto je neko napravio pristojnu zurku?...pa takmicenja su strava...mislim 021 izvestava o desavanjima u radio cafeu...i sta... problem je sto nisu bili debili prisutni...pistolji nozevi tuce..?? pa citajte onda crnu hroniku ako vam to vise prija..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.