Novinarki Radija 021 Gorici Nikolin nagrada za profesionalno izveštavanje o radničkim temama

Novinarka Radija 021 Gorica Nikolin dobitnica je specijalne plakete za profesionalno izveštavanje o radničkim temama, dok je Radio 021 dobitnik priznanja za pokrivanje ove oblasti, odlučili su Udruženi sindikati Srbije "Sloga".
Novinarki Radija 021 Gorici Nikolin nagrada za profesionalno izveštavanje o radničkim temama
Foto: 021.rs

Sindikati, inače članovi Svetske federacije sindikata (WTFU), obeležili su deceniju postojanja dodelom priznanja pojedincima i grupama koje su pokazale veliko zalaganje za oblast rada i izveštavale nepristrasno i bez ustručavanja o svim problemima u oblasti radnih prava. 

 

Sindikati, inače članovi Svetske federacije sindikata (WTFU), obeležili su deceniju postojanja dodelom priznanja pojedincima i grupama koje su pokazale veliko zalaganje za oblast rada i izveštavale nepristrasno i bez ustručavanja o svim problemima u oblasti radnih prava. 

Kako je na svečanoj akademiji, organizovanoj ovim povodom u zgradi opštine Stari grad u Beogradu, poručio predsednik "Sloge" Željko Veselinović, Radio 021, a posebno Gorica Nikolin, upornim zalaganjem za ove teme doprineo je aktuelizaciji gorućih tema u oblasti radničkih prava.
 
Priznanje za Radio 021 znači još jedno prepoznavanje značaja lokalnih medija, ne samo na gradskom, već i na republičkom nivou. Radio 021 izveštavao je o izmenama Zakona o radu, uvođenju dualnog obrazovanja, radničkim protestima, štrajkovima i drugim aktivnostima, a koristila se svaka prilika da se odgovornima postave pitanja od javnog interesa i građanima predstave odgovori.
 
"Sloga" je priznanja dodelila i dnevnom listu Danas, Novoj ekonomiji, televizijama N1 i RTV, agencijama Beta i Fonet i Frankfurtskim vestima.
  • Dragana NSPRV

    12.01.2018 20:14
    Čestitam! Zaslužena nagrada.
  • USSS

    12.01.2018 20:03
    Realnost
    Ovo bi trebalo biti svakodnevnica....u uredjenom sistemu.... Ovo bi trebalo biti i priznanje- povelja na nivou Drzave...u uredjenoj Drzavi.... Zelimo Vama, i svim ljudima koji profesionalno, revnosno i cestito obavljaju svoj posao! A Vase zasluge Gorice su i vise od toga, Vase povelje su u nasim srcima i mislima. Uz Vas smo, hvala Vam sto ste i Vi uz nas...uz sve nas koji govorimo istinu koju smelo prenosite. Vi znate ko smo)
  • Antonija Glogovac

    12.01.2018 19:24
    HVALA VAM
    HVALA Vam,Gorice. Hvala Vam što ste jedini u ovom gradu želeli da saslušate zaposlene P.U."Radosno detinjstvo",i profesionalno pristupite problemu u kojima se nalazimo. Zbog Vas i Vašeg zalaganja,deca P.U."RD" će prvi put posle 10 godina dobiti novogodišnje poklone. Budite ponosni na svoj uspeh ,kao što smo Vam mi zahvalni. Čestitam Vam na dobijenoj nagradi. Zaslužena je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.