Radio 021 ovog petka poklanja zimovanje za dvoje

Radio 021 i ove zime poklanja besplatno zimovanje na nekoj od srpskih planina.
Radio 021 ovog petka poklanja zimovanje za dvoje
Foto: 021.rs

Ove godine zimovanje je za dve osobe na Divčibarama, a podrazumeva pun pansion u trajanju od sedam dana.

Šta treba da radite?

Pažljivo slušajte Radio 021 19. januara, jer vas baš tog dana očekuje nagrada.

Da biste je osvojili potrebno je da prikupite sve bitne informacije koje ćete moći da čujete isključivo na 92,2 MHz. Možda se baš Vama posreći da otputujete na zimovanje, bez velikih troškova u neki od atraktivnih apartmana hotela "Divčibare".

Zahvaljujućiu dobrom geografskom položaju Divčibare imaju blagu i prijatnu planinsku klimu. Ova vazdušna banja na nadmorskoj visini od 1.000 metara idealna je za odmor i rekreaciju u svim godišnjim dobima i pogodna za sve generacije.

Hotel "Divčibare", kategorisan sa tri zvezdice, smešten je u centru vazdušne banje, okružen je borovom šumom i raspolaže sa 99 soba i 4 apartmana koji ispunjavaju savremene standarde svetskog hotelijerstva. Poseduje zatvoren bazen, saune i igraonicu za decu.

Srećno!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.