Radio 021 i Promo travel šalju slušateljku u Pargu

Radio 021 i turistička agencija "Promo travel" šalju našu slušateljku Biljanu Samardžiju na 10 dana u Pargu.
Radio 021 i Promo travel šalju slušateljku u Pargu
Foto: Pixabay
Biljana je bila jedna od mnogobrojnih koji su danas učestvovali u nagradnoj igri na 92,2 MHz. Zadatak koji je naš voditeljski par, Cope i Ivan, osmislio je - koja je vaša najčuvanija tajna?
 
Tajne do kojih je ekipa 021 stigla zaista nisu za svačije uši. Jedan slušalac podelio je "naviku" iz detinjstva - krađu pornografskih časopisa sa trafike, u čemu je bio i uhvaćen, dok je slušateljka (čiji identitet, naravno, nećemo otkrivati) imala priliku da joj odlepljenu štiklu na cipeli namešta policajac, ni manje ni više nego uz pomoć pištolja.
 
Jedan od slušalaca voleo je da začikava drugare, pa je lažirao račun u kafani (nikad to nije sa drugima podelio), a naša pobednička poruka je naivno iskustvo sa kojim je lako identifikovati se.
 
"Davnih godina, preko puta Mašinske škole, postojao je kafić koji se zvao Milano. Kao đak prvog razreda Srednje mašinske škole i dete sa sela, nisam imala pojma kako se ponaša u gradskom društvu, a htela sam da se uklopim. Jednog dana, glavni baja u razredu je rekao: 'Ajmo u Milano', a ja sam rekla: 'Ako ćete čekati dve nedelje da mi stigne pasoš, hoću i ja da idem sa vama'. Ovo je jedan od mojih najvećih blamova i danas, posle toliko godina, ne zaboravljam", otkrila je Biljana Samardžija i nasmejala voditeljski dvojac.
 
Biljana za 021 kaže da je pre nekoliko godina bila u ovom turističkom mestu i da se odlično provela, što očekuje i sada.
  • Slavica

    16.08.2019 17:40
    @Genie
    Kasno si se kvalifikovao za nagradu, već je podeljena.
  • 123

    16.08.2019 17:01
    Divna Parga!
  • Genie

    16.08.2019 16:12
    A zašto ne u Prag ?
    U Pragu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.