Presluškivanje: Naša "domaća" plejlista u saradnji sa legendarnim Kekinom

Subota je tu, a sa njom i onlajn verzija autorskog projekta novinara Radija 021, novo "Presluškivanje" u izdanju "Balkan ekspres".

Tema osme emisije je muzika sa naših prostora, kojoj smo posvetili sat vremena i pažljivo sastavili plejlistu.

U tome su nam pomogli naši doušnici u sastavu - Milovan, Nemanja i jedan poznati doušnik, frontmen grupe Hladno pivo i novi član hrvatskog Sabora, Mile Kekin.

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 (MOS) Zoran, Dragana i Gorica donose vam hitove Dina Dvornika, već pomenutog Hladnog piva, novijih bendova poput Buč Kesidija, dobro poznatih sastava kao što su Boye, a saznajte šta su odabrali naši vredni i cenjeni doušnici u novom izdanju pred vama.

Naredno izdanje "Presluškivanja" baviće se letnjim hitovima, a biće premijerno emitovano narednog petka u 20 časova na 92,2 MHz. Već sledećeg dana donosimo vam letnji doživljaj u zvučnicima i na podkastu.

Javite se kako biste bili naši doušnici, pratite novosti u vezi sa emisijom na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a kontaktirajte naše agente i na mejl adresi presluskivanje@021.rs

Do narednog slušanja - pozdravlja vas MOS i pazite da vas neko ne presluškuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.