Presluškivanje: Naša savršena plejlista rok himni

Ekipa Presluškivanja ove nedelje šalje veoma glasnu poruku u izdanju posvećenom rok himnama - I wanna rock!

U više od sat vremena, agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin donose vam sjajne rok numere nekih od najvećih bendova i umetnika na planeti.

Tako ćemo mlatiti glavama uz Iron Maiden, Black Sabbath, The Rolling Stones, Jefferston Airplane, ZZ Top, AC/DC, ali i brojne druge u našem i vašem izboru.

Ovonedeljni saradnici Presluškivanja - Ivan, Peđa i Nina doprineli su da emisija nikada ne usporava.

Ne preostaje nam ništa do da vas pozovemo da pustite novo Presluškivanje i javite nam utiske. 

Sve novosti u vezi sa emisijom koju realizuje ekipa Radija 021 saznajte na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalozima Presluškivanja, uključujući i način na koji možete da se uključite i budete naši doušnici. Presluškivanje se premijerno emituje petkom od 20 časova, reprizno nedeljom u podne, a svake subote, pa i ove, stižemo u onlajn izdanju.

  • Rocker

    19.09.2020 15:04
    Odlican izbor
    Krenuo sam sinoc da slusam sa zakasnjenjem tako da cu sad da ponovim gradivo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.