Presluškivanje: Putovanje kroz gradove kojima su posvećene pesme

Njujork, London, Nju Džerzi i naš Novi Sad samo su neki od gradova koji su se našli kao tema pesama naših omiljenih muzičara.

Novo izdanje Presluškivanja posvećeno je upravo ovakvim numerama, a autori emisije potrudili su se da vam pruže plejlistu za uživanje.

Kao i svake subote i nakon premijernog emitovanja na Radiju 021 petkom uveče, Presluškivanje stiže onlajn.

U ovom izdanju su nam od velike pomoći, kao i uvek bili naši doušnici. Svoje pesme predložili su Ivana, Milica i Janko i doprineli da imamo ne samo numere modernog vremena, već i neke od klasika koje svi volimo. Za "urbanije" turiste smo pripremili numeru koja je posvećena - izmišljenom gradu i njegovim tajnama.

Prepustite svoje slobodno vreme nama, upustite se u diskusiju i, što je najbitnije, u presluškivanje novih sat vremena naše emisije - saznaćete i koja je tema narednog izdanja.

Kao i uvek, sve novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalozima Presluškivanja, a mi se čujemo za tačno sedam dana u novom izdanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.