Presluškivanje: Plesni hitovi po našem i vašem ukusu

Hitovi Stivija Vondera, Faithless, Santane, The Contours i neprevaziđene Abbe samo su deo dens plejliste u novom izdanju Presluškivanja.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin unose vam ritam kroz zvučnike, a u tome im, kao i do sada, pomaže vredna ekipa doušnika sa svojim izborima pesama.

Ekipa Presluškivanja otkrila je da li zna (i voli) da pleše, kakvi im potezi idu "od nogu" i s kim bi zaplesali. Takođe, otkrili su i koja je tema sledećeg Presluškivanja i na koji način i vi možete da učestvujete.

Ovo izdanje Presluškivanja premijerno se emituje u onlajn izdanju, bez radijskog emitovanja usled proglašene trodnevne žalosti, koja se odnosi i na radijski sadržaj.

Bez obzira na sve, uživajte u novom Presluškivanju i javite nam utiske, a sve novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuk, Tviter i Instagram stranicama muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021.

  • Bela

    21.11.2020 23:43
    Vol. 27. Dance Anthems
    Odlicna muzika na Temu !
    Hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.