Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.
Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama
Foto: 021.rs
U novih sat vremena na Radiju 021, agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin obradili su pojavu boja u muzici i značaj koji one imaju. 
 
U kreiranju savršene "obojene" plejliste agentima su pomogli doušnici Miloš, Tijana, Sofija i Una sa svojim izborima pesama. 
 
Agenti su otkrili koja je nova tema kojom će se baviti i pozvali sve da se pridruže u (e)misiji i postanu doušnici. 
 
Presluškivanje, autorska muzička emisija na Radiju 021, premijerno se emituje petkom od 20h na 92.2 MHz, dok je repriza nedeljom u podne. Emisija subotom stiže u onlajn izdanju, a možete je pronaći, kao i sve novosti, na Fejsbuk, Tviter i Instagram stranicama Presluškivanja.
 
Uživajte u novom izdanju i pazite da vas neko ne presluškuje!
 
  • Bela

    10.04.2021 22:25
    Black Pumas-Colors
    Hvala Goga ! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.