Presluškivanje vas večeras vodi na "onaj" svet

Novo Presluškivanje postavlja pitanje o kojem smo svi barem jednom razmišljali - koja pesma bi nas ispratila na drugi svet?
Presluškivanje vas večeras vodi na "onaj" svet
Foto: 021.rs
Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremaju "oproštajno" Presluškivanje, koje nikako nije naša poslednja emisija.
 
Na plejlisti će se ovog petka naći numere koje nas opisuju, po kojima bismo voleli da nas pamte i poslednje pesme koje bismo voleli da čujemo pre nego što nas više ne bude bilo.
 
U izboru pesama pomoći će i slušaoci - doušnici koji biraju pesmu u skladu sa ovom pomalo mračnom temom, koju ćemo pretvoriti u retrospektivu svega što želimo da pamtimo i kako želimo da nas drugi pamte.
 
Novo Presluškivanje na programu je u petak, 16. aprila u 20h na Radiju 021 u premijernom terminu (stream je OVDE), a u nedelju u podne emituje se radijska repriza.
 
Emisija stiže onlajn u subotu, a saznajte i kada prateći naše Fejsbuk, Tviter i Instagram profile.
 
Dok se agenti pripremaju za ispraćaj, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno bojama u muzici.
 
  • Maxa

    14.04.2021 20:54
    Off lista
    Dok sam bio mlađi za oproštaj sam želeo "Ravnodušan prema plaču" od Riblje čorbe. Pod matore dane sam promenio mišljenje u "Helvegen" od Wardrune.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.