"Best of" Presluškivanja u slavu 50. uzastopne emisije na Radiju 021

Presluškivanje ulazi u svoje 50. uzastopno izdanje na Radiju 021. Bilo je tu smeha, suza, vriske, uzdaha i drugih pojava koje su karakteristične za našu redakciju.
"Best of" Presluškivanja u slavu 50. uzastopne emisije na Radiju 021
Foto: 021.rs

Autori i agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin iz nedelje u nedelju, od petka do petka, pripremaju novu temu i izbor muzike za sat vremena odmora.

Ovog petka pripremaju "best of" izdanje, sa najboljim pesmama koje su se, prema njihovom mišljenju, našle u emisiji od početka emitovanja, maja prošle godine i sve do sada.

Slušaoce su pitali zašto vole Presluškivanje i da, ukoliko ne vole emisiju, pod punom materijalnom odgovornošću predoče razloge za takav neukus. Ako želite takve utiske da podelite sa nama, još uvek imate vremena da nam se javite na naš mejl presluskivanje@021.rs ili da nam pišete na društvene mreže. 

Presluškivanje se emituje u premijernom terminu petkom u 20h na Radiju 021 (uživo slušajte OVDE), a u repriznom terminu nedeljom u podne. Nova emisija se može pronaći onlajn svake subote na portalu 021.rs i na Mixcloud nalogu Radija 021, kao i Fejsbuk, Tviter i Instagram profilima Presluškivanja.

Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno pesmama savršenim za oproštaj od ovog sveta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.