Neobična mesta gde Novosađani vode ljubav

Kako bi nekog poslali na putovanje na "Božićni market" u Beč, voditelji Radija 021 Marina i Cope poželeli su da od vernih slušalaca Radija 021 saznaju na kojim su sve zanimljivim i neobičnim mestima u Novom Sadu imali seks.

Iako su isprva mislili da će slušaoci biti stidljivi, ispostavilo se da su Novosađani i više nego raspoloženi da podele svoja iskustva koja su im ostala u sećanju i na koja se posebno ponose kada je njihov seksualni život u pitanju.

Shodno onoj čuvenoj filmskoj replici "neću da me pita starost gde mi je bila mladost" nizala su se mesta poput slane sobe, na stepenicama Spensa, ispred staračkog doma, u starom stojadinu na fudbalskom terenu u Kameničkom parku, u kabini za presvlačenje na bazenu, na šeficinom stolu, na pena partiju, na veš mašini u centrifugi, ali i na fotokopir mašini.

Neko je poslao poruku da mu je najbolje seks mesto bilo ispod novogodišnje jelke, a te godine im je Deda Mraz nakon devet meseci doneo ćerkicu. Drugi su kao ljubitelji istorije za omiljeno mesto izabrali kasnoantičku carsku palatu u vreme pomračenja sunca, dok je neko ko voli uzbuđenje izabrao toalet voza Beograd-Minhen, dok je granična policija lupala na vrata.

Kreativnost Novosađana u "krevetu" izgleda nema granica, a evo i poruka koje to potvrđuju.

U Šibeniku, u kolima, na kamenitoj uzbrdici od 45 stepeni sa pokvarenom ručnom kočnicom...Bože, što sam bio brz!

Na haubi na Vencu, usred zime. Sreća pa je ona bila vruća (mislim hauba)...

U kolima, zatrpani u snegu, na Alpima, čekajuci šlep sluzbu.

U pušnici gde se meso sušilo kod strine na selu.

Bilo je na moru u čamcu kada je usred lepog iskočio delfin blizu čamca. Dok je delfin pao nazad u vodu žena je bila obučena.Tako brzo oblačenje u životu nisam video.

Ispod tezge sa dinjama na Futoškoj pijaci, najgore je bilo kad su počele da padaju.

Ako ikad završe novi Žeželjev most, biće mi žao ovog starog, pogled je divan sa sredine montažno demontažne građevine, ispod nas majstori bućkaju somovima, iza nas tutnje šleperi, zvezde nisu nikada bile sjajnije nego te večeri...

Vraćali smo se od mojih i svratili do Krivaje. Popodne, leto, divan dan. Uz drvo. Posle par minuta seli u kola i zaustavi nas policija, momak mi se nije vezao. A on mrtav, ladan kaže "druže, piši šta oćes, ja sam pre dva minuta j..." Pustio ga policajac. Takoreći, spojite lepo i korisno!

U kabini za probu garderobe na ribljoj pijaci, bilo je smešno jer oboje imamo 100kg, a i tužno jer su nam modrice od male kabine trajale mesec dana!

Postoje ipak neka mesta u Novom Sadu koja su izgleda posebno inspirativna za seksualne aktivnosti kao što je Oficirac, na keju uz Dunav, na takozvanom "svetioniku" Vodovoda, na drvetu žalosne vrbe pored Dunava, na Limanskom keju, na Departmanu za arhitekturu na FTN-u, u snegu na Ribarcu, u kabini za presvlačenje na Štrandu, u zatvorenom bazenu na Spensu.

Među ovim, ali i mnogim drugim mestima na kojima su Novosađani imali seks, a koja su nesebično podelili sa ostalim slušaocima Radija 021, pobedila je poruka devojke. koja je sa bivšim momkom "uživala" ni manje ni više nego u zgradi novosadskog suda!

Pobednička poruka glasi: "Tadašnji momak je radio kao noćni čuvar u našem sudu, ovom kod Spensa, a broj kancelarije na prvom spratu vam neću reći". Ona je za ovu svoju iskrenost nagrađena putovanjem na "Božićni market" u Beč.

  • Pato

    03.12.2014 18:06
    Teska vremena
    Doslo neko zeznuto vreme, moras paziti da te neko ne nategnem u buljsona, kakav crni seks...Sirotinja ne moze vise ni na krevetu a ne na drvetu
  • lider regiona

    03.12.2014 15:34
    Imam svega par seksualnih pustolovina i to je sve .
    Zavidim ovdasnjim seksualnim supermenima .
    Zene me nece i to ti je .
  • komsija

    03.12.2014 15:29
    @Anonimus - Parenje
    Super !! Kreativni su u načinu i mestu gde upražnjavaju seks ali bih volela da pokažu kreativnost kada je u pitanju uređenje grada, kulturna događanja, građanske inicijative, pomoć starima i invalidima...

    Svaka cast za komentar .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.