FOTO: Rekordna poseta na kvizu opšteg znanja u Radio kafeu

Na jučerašnjem pab kvizu opšteg znanja učestvovalo je više od 20 ekipa, što ga čini do sada najposećenijim kvizom u Radio kafeu.
FOTO: Rekordna poseta na kvizu opšteg znanja u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Kviz master Branimir Arsić kaže za 021 da je učestvovalo oko sto takmičara, što je apsolutni rekord za ekipu Inkvizitora koja već neko vreme organizuje kvizove po različitim kafićima u Novom Sadu. 
 
"Kada smo počinjali saradnju sa Radio kafeom početkom aprila ove godine, nismo ni sanjali da ćemo zaraditi ovakvo poverenje ne samo Novosađana, već i stanovnika drugih gradova, poput recimo Vrbasa, koji svake srede dolaze na naš kviz. Veoma nam godi što je Inkvizitor, u nimalo lakoj konkurenciji, tokom celog leta bio najposećeniji kviz u Novom Sadu, a ova prva sreda u septembru bila je samo šlag na tortu. To je nesumnjivo potvrda kvaliteta našeg rada, pa bih iskoristio ovu priliku da se još jednom zahvalim svima koji dolaze na naš kviz svake srede, ali i timu koji svake srede i danima unapred radi na pripremi svakog kviza", navodi Branimir.
 
Pobedu na jučerašnjem kvizu je odnela ekipa iz Vrbasa, "Ma kako god". Drugo mesto pripalo je "Vurdi", a treće "Đokistima" - i jedni i drugi su dobili vaučere za hranu, a najbolja u odabranoj oblasti, muzici, bila je ekipa "Mijatova prečka" koja je dobila turu pića na kraju. Upravo je jedna od ovih ekipa, "Mijatova prečka" i najverniji Inkvizitorov gost, pa tako nisu propustili nijedan događaj od 30. maja 2018. godine kada su se prvi put oprobali u ovom takmičenju. 
 
Kvizovi opšteg znanja u organizaciji Inkvizitora održavaju se svake srede od 19:30 u Radio kafeu, a u planu je i održavanje tematskih kvizova i kvizova gde svi odgovori počinju na isto slovo. Još jedan od noviteta biće i humanitarni kvizovi.
 
Za više informacija, potražite na fejsbuk stranici pab kviz Inkvizitora ili posetite njihov veb sajt.
 
  • Sava

    05.09.2019 14:01
    Vrlo zanimljiv kviz, jedino što su nagrade za drugo mesto i oblast večeri bolje nego za prvo mesto, što je prilično čudno. Lepo je kad dobijete medalju, ali na kraju krajeva, šta da radite s njom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio kafe

"Andrašologija" danas u Radio kafeu

Andraš Urban, reditelj koji je naglavačke preokrenuo savremeno pozorište u Srbiji i uspeo da svoj osećaj sveta patentira kao naš pozorišni mejnstrim, gostovaće danas, 9. marta, u Radio kafeu u okviru ciklusa razgovora "Govorim, dakle postojim".