Konkurs za mesta u studentskim domovima

Podnošenje prijava na Konkurs za prijem studenata u studentske domove Studentskog centra Novi Sad počinje u sredu, 1. septembra i trajaće do 31. oktobra.
Podnošenje prijava na Konkurs za prijem studenata u studentske domove Studentskog centra Novi Sad počinje u sredu, 1. septembra i trajaće do 31. oktobra.

U periodu od 1. do 15. septembra svoje prijave na Konkurs treba da predaju studenti prve godine studija "brucoši".

Prijem prijava na Konkurs za studente viših godina studija, studente apsolvente, studente master studija, kao i studente doktorskih studija počeće 16. septembra i trajaće do 31. oktobra.

Studenti mogu kupiti obrasce za prijavu na Konkurs na Blagajni ishrane ili u Službi smeštaja koje se nalaze u dvorištu studentskog doma "Slobodan Bajić", u Ulici dr Sime Miloševića br. 10. Studenti uz kupljenu prijavu dobijaju i "Vodič za studente", koji će studentima pomoći da na najlakši način ostvare svoje pravo na smeštaj i ishranu tokom studiranja.

Za studente prve godine studija neophodna dokumenta za prijavu na Konkurs su:  
1. Prijava za Konkurs (obrasci se kupuju na Blagajni ishrane ili u Službi smeštaja u studenskom domu "Slobodan Bajić").
2. Uverenje o uspehu u srednjoj školi (overene kopije svedočanstava za sve razrede srednje škole).
3. Uverenje sa fakulteta o upisu prve godine studija (prvi put) i studiranju na teret Budžeta Republike Srbije.
4. Uverenje o prihodima po članu porodice studenta, od 1. januara do 30. juna tekuće godine.  

Konkursne prijave se predaju u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad, koja se nalazi u prizemlju studentskog doma "Slobodan Bajić", u Ulici dr Sime Miloševića br. 10.  

Privremena rang lista za "brucoše" objavljuje se najkasnije 48 sati od zaključenja Konkursa 15. septembra. Studenti će moći da je videti na oglasnim tablama svojih fakulteta i visokih škola, kao i na Internet sajtu Studentskog centra www.studentskicentarns.co.rs.

Broj raspoloživih mesta u studentskim domovima Studentskog centra je 3064.
Dodatne informacije mogu se dobiti u Službi smeštaja Studentskog centra Novi Sad, koja se nalazi u prizemlju studentskog doma "Slobodan Bajić", u Ulici dr Sime Miloševića br. 10, kontakt telefon Službe smeštaja je 021/6350-295, ili na Internet sajtu Studentskog centra.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Od sutra očitavanje brojila za oktobar

Radnici Novosadske toplane od srede, 20. oktobra očitavaće stanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za oktobar.