Prevoz autobusima GSP-a učesnika Fruškogorskog maratona

GSP će i ove godine organizovati prevoz učesnika Fruškogorskog maratona, koji će se održati u subotu i nedelju, 23. i 24. aprila.

U subotu, 23. aprila, autobusi će saobraćati ka Popovici od 5:30 do 11 časova sa sledećih polaznih stajališta:

- ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74  (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo)
- stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi ispred Mosta slobode kod Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo).

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22 časa, odnosno od ponoći. U nedelju polasci sa Popovice do Novog Sada biće organizovani u 2 i 4 časa, te po potrebi od 5 do 19 časova (od okretnice). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je 110 dinara. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, na kioscima GSP na Železničkoj stanici i u "pokretnoj" blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

Kako bi se saobraćaj što efektnije odvijao, iz GSP-a mole putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa), kao i da pripreme tačan iznos novca za kartu.  Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom "Fruškogorski maraton".

Zbog maratona, trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica, 23. aprila biće skraćena od 6.30 do 14 časova (22 časa), tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put-Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).

Autor: 021

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije