Izmena trasa autobusa GSP-a zbog radova u Jovana Subotića i Vršačkoj

Trase autobusa GSP-a na linijama 1, 3, 5, 8, i 17 biće izmenjene od subote, 6. avgusta zbog rekonstrukcije kanalizacionih otvora u delu ulice Jovana Subotića. Takođe, biće izmenjena i trasa "šestice" zbog radova u Vršačkoj.

Autobusi će se kretati na sledeći način:

Linija 1

U smeru ka Limanu, umesto dela Kisačke i Ulice Jovana Subotića, koristi se obilazak Bulevarom kralja Petra, Bulevarom oslobođenja i Jevrejskom ulicom do Bulevara Mihajla Pupina, odakle se nastavlja redovna trasa. U suprotnom smeru linija 1 koristi redovnu trasu.

Linija 3

U smeru ka Petrovaradinu, umesto dela Bulevara kralja Petra i ulica Braće Jovandić, Vojvode Bojovića i Jovana Subotića, koristi se obilazak Bulevarom oslobođenja i Jevrejskom ulicom do Bulevara Mihajla Pupina, odakle se nastavlja postojećom trasom. U suprotnom smeru linija 3 koristi redovnu trasu.

Linija 5

U smeru ka Avijatičarskom naselju, umesto delom Ulice Jovana Subotića, koristi se obilazak Kisačkom ulicom, Bulevarom kralja Petra, Bulevarom oslobođenja do Ulice Novosadskog sajma, odakle se nastavlja postojećom trasom. U suprotnom smeru linija 5 koristi redovnu trasu.

Linija 8

U smeru ka Limanu, umesto dela Bulevara kralja Petra, Kisačke i Ulice Jovana Subotića koristi se obilazak Bulevarom oslobođenja i Jevrejskom ulicom do Bulevara Mihajla Pupina, odakle se nastavlja postojećom trasom. U suprotnom smeru linija 8 koristi redovnu trasu.

Linija 17

Na polasku iz BIG tržnog centra, umesto dela Kisačke i Ulice Jovana Subotića, koristi se obilazak Bulevarom kralja Petra, Bulevarom oslobođenja i Jevrejskom ulicom do Uspenske ulice, gde se autobusi okreću i nastavljaju redovnom trasom.

Takoće, u petak, 5. avgusta, od 9 do 12 časova će biti privremeno izmenjena trasa autobusa na liniji 6 zbog radova u Vršačkoj ulici. Autobusi će od raskrsnice sa Vršačkom ulicom produžavati pravo Futoškim putem, zatim će skrenuti na Bulevar patrijarha Pavla, odakle će ući Ulicu Feješ Klare i nastaviti redovnom rutom. U suprotnom smeru koristiće se ista, izmenjena trasa.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije